Vilken färg känner du för idag?

Nu finns DuoPad i nya sköna färger och med en uppdaterad design. Är du en av dem som har svårt att bestämma dig för vilken DuoPad som du ska välja? Vi har tagit fram en guide som hjälper dig välja färg efter dess egenskaper.

 

 

Duopad rod 2

RÖTT

Rött är kärlekens färg och besitter härliga egenskaper som värme och lycka. Den ger självsäkerhet. Om du vill synas ska du klä dig i rött. Den röda färgen drar till sig blickar och får oss att känna oss starka.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad mork bla 2

 BLÅTT

Blått förknippas med lugn och ro, och har visat sig kunna lindra både stress och spänningar i kroppen. Den blå färgen står även för inspiration, kreativitet och fred.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad gron 2

GRÖNT

Grönt är en skön och neutral färg för ögonen som gör att vi stressar ner. Använd den gröna färgen om du känner att du behöver mer trygghet i livet. Grönt sägs även ha en läkande effekt och används mycket inom vården. Grönt signalerar ro, jämvikt och balans.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad rosa 2

ROSA

Den rosa färgen kan ha en lugnande verkan och sägs vara bra att använda sig av under depressioner. Den är förknippad med kärlek och stöd.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad bla 2

TURKOS

Turkos förknippas med tålamod, lugn, harmoni, och balans. Den är svalkande uppfriskande och för tankarna till exotiska stränder och turkosblå hav. Den lugnar nerverna och stärker immunförsvaret.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad orange 2

ORANGE

Orange är en varm och energifylld färg som gör oss optimistiska och entusiastiska. Färgen sägs stimulera aptiten. Den är upplyftande och jagar bort trista tankar. Orange sägs också stimulera aktivitet och kreativitet.

Beställ din DuoPad här

 

Duopad mork gra

GRÅTT

Grått symboliserar traditionellt sett visdom. Grått är en neutral färg som framförallt kommer till sin rätt tillsammans med andra färger. Kreativa människor sägs trivas i grå rum, eftersom det inte utstrålar mer än balansen mellan ljus och mörker.

Beställ din DuoPad här

 

DuoPad Black

SVART

Svart är neutralt färg som anses vara klassisk och trendig. Den svarta färgen associeras också med universums krafter.

Beställ din DuoPad här