REFERENSER

Här kan du läsa om både experter och kunder som använder och rekommenderar DuoPad för att motverka musarmsproblem.

Experter om DuoPad

KANKLINIKEN

Ref-KAN”Jag rekommenderar de patienter med handledsproblem, tennisarm eller axelproblem som sitter framför dator att använda DuoPad både i förebyggande syfte och när smärtan gör sig påmind varje dag.”

Thomas Östling, Kiropraktor
www.kankliniken.se

ADOLF FREDRIKS FYSIOCENTER

Logo-AdolfFredriks”Vi ser en ökning av musarmsproblematik hos våra patienter. Även barn som sitter framför datorn börjar tyvärr komma i riskzonen.

Då vi har varit med och testat produkten och själva rekommenderar samt är återförsäljare av DuoPad så är det en billig och bra investering för att förhindra musarm och karpaltunnelsyndromet.”

Anders Jansten, VD
www.affysiocenter.se

PAUSEN HÄLSA & SKÖNHET

Ref-Pausen”Om vi kan få våra kunder att tänka förebyggande i kombination med behandlingar kommer vi ha många tacksamma kunder.

När det gäller förebyggande produkter för musarm och karlpaltunnersyndromet har vi valt DuoPad som är ett smart handlovstöd. En miljon människor i Sverige lider av musararm…
Vi vill inte att det ska vara du!”

Eva Stigberg, Diplomerad Massageterapeut och Licenserad Korrektiv/Funktionell Tränare

Kunder om DuoPad

 

Arndts

Ref-Arndts”Efter 3 dagar på nya kontoret fick jag musarm, det var kanske inte så konstigt då jag var uppe i 170 lyft per dag. Jag fick till och med byta arm eftersom jag hade kramp i den andra. Kort efter fick jag testa på DuoPad och sen dess har jag inte haft kramp i armen en enda gång. Använder den dagligen och kan inte tänka mig att sluta använda den!”

Andreas Hautala
www.arndts.se

Stridco

Strid & Co”Som företagare och konsult arbetar jag mycket med min laptop. Jag har inte haft några symtom på vare sig musarm/tennisarm eller stel nacke och var därför lite fundersam till om jag verkligen behöver en duopad?

Sen tänkte jag, varför ska jag vänta tills jag får symtom relaterat till mitt arbete med min laptop. Jag använder den inte varje dag, men alltid när jag har längre administrationsdagar, eller skriver på mina någon av mina kommande böcker”. Då kan timmarna fara iväg och jag känner att jag har nu gjort vad jag kan för att förhindra att framtida symtom. Om jag inte förhindrar, så åtminstånde förlänger tiden att få besvär. Det vore det inte värt.”

Björn Strid, VD
www.stridco.se

Big Travel

Logo-BigTravel“Vissa dagar blir det mycket sittande framför dator för att hitta de bästa resorna till våra kunder. För en tid sedan smög sig smärta och molande värk in i min vardag i form av ont i axlar och handled. Efter använd DuoPad en tid har värken stannat upp avsevärt och nu använder jag den i förebyggande syfte med riktigt gott resultat.

Tyvärr är vi människor nog rätt lata när det gäller förebyggande produkter men den här fungerar i alla fall bra på mig.”

Tina Ståhl, Resesäljare
www.bigtravel.se

The Store

Logo-TheStore”Så fort vi har en DuoPad på skrivbordet startar en diskussion. ‘Funkar den?’, ‘Får jag testa?’, ‘Skön’ och ‘Jag tycker att den borde se ut såhär…’
Konstaterar att en DuoPad är bra, gör sitt jobb och skapar intresse. Det tycker jag är exempel på en innovativ produkt med potential..”

Gisela Bovin, VD
www.thestore.one

Konsulthuset

Ref-Konsulthuset”För en tid sedan införskaffade jag en liten MacBook Air eftersom jag som konsult ofta arbetar på språng och ville ha en liten dator. Den hade då styrplatta istället för mus. Efter ganska kort tid märkte jag en trötthet i handleden när jag jobbade vid datorn. Det hela blev värre och värre och jag började få ont även i armbågen och handleden var nära att krampa. Jag försökte då hitta på olika sätt att lägga saker framför datorn som jag kunde vila handleden på men det hela blev stökigt och opraktiskt.

När jag sen stötte på Duopad så tänkte jag att det kan väl inte skada att testa. Det visade sig ju vara ett lyckokast då jag alltid har stöd var och hur jag än placerar handen. Så det hela blev mycket praktiskt och värken har så gott som försvunnit.”

Sven J. Sigling, Konsult
www.konsulthuset.se